– Aqua Marina Dry Bags –

Ben je op zoek naar een stijlvolle, sportieve tas voor je SUP of je persoonlijke spullen? Dan is een Dry Bag van Aqua Marina wat voor jou!

 Verkrijgbaar in verschillende modellen.

Welke tas past bij je? Dat is afhankelijk van het gebruik.

Moet je Sup board er in passen?
Dan heeft Aqua Marina een heel mooie Rollerbag en Backpack.

De Rollerbag is gemaakt van verstevigd, licht polyester en heeft een inhoud van 90 liter. De tas is 35 x 85 cm, heeft skate wieltjes en een gegalvaniseerde trekstang voor extra comfort. Met een stoer uiterlijk en groot genoeg voor je Sup, is dit de ideale trolley!

Heb je liever een tas in plaats van een trolley? Dan is de Backpack een mooi alternatief.

De Backpack is gemaakt van versterkt PVC en tevens helemaal waterdicht. Met een afmeting van 35 x 120 cm en een inhoud van 90 liter, is deze ook geschikt om je Sup board in te vervoeren. Er is een handig vak gecreëerd voor je peddel, dus die kan ook makkelijk mee.
Gewatteerde banden en een borst support kliksysteem, zorgen er voor dat deze Backpack er niet alleen sportief uit ziet maar ook nog eens erg comfortabel zit.

De overige Dry Bags van Aqua Marina zijn super handig om al je spullen in te vervoeren. Alle tassen zijn gemaakt van versterkt PVC en daardoor ontzettend duurzaam en waterdicht.

  • De ‘Duffle bag’ draag je over je schouder en heeft een inhoud van 40 liter.
  • De ‘Regular Backpack’ heeft gewatteerde banden en een handig vakje voor je peddel. Met een inhoud van 25 liter, kun je er genoeg in kwijt.
  • De ‘Super Easy bag’ is er in 25 liter en 12 liter. Deze tassen sluiten met een opvouwbaar locking systeem.
  • De ‘Mini Dry bag’ is met zijn afmetingen van 13.4 x 36 cm ideaal voor belangrijke persoonlijke spullen. Met een klik systeem, hang je hem makkelijk aan je backpack of aan je board.