Champion

Stand Up Paddle is de nieuwste hype. Met een Stand up Paddle Board is het mogelijk om relaxed over het water te dobberen en het is mogelijk om er een complete work out van te maken. De basis van stand up paddelen heb je al binnen vijf minuten onder de knie.

Champion-9

Kenmerken

• één derde van het board is bedekt met 4mm dik EVA foam. Comfort en grip van hoge kwaliteit.
• De voetenbanden zijn ontworpen om snel en soepel te switchen van houding. Ze zorgen er tevens voor dat je goed in contact met je board staat.
• Wordt geleverd met een handige peddel houder.

De Champion is ontworpen als zowel SUP en Windsurf board. Het korte brede board is ideaal om over de golven te surfen, maar zorgt voor het Suppen voor erg veel stabiliteit en wendbaarheid. Wanneer je de basisvaardigheden van windsurfen onder de knie hebt, zal je meteen dat ”beach life” gevoel ervaren. Zodra het board gaat planeren voel je je vrij, sportief en alive!

De Champion wordt geleverd met een mastvoet en een ”click and go” mast inclusief zeil.

Model: Champion
Afmetingen: 300 x 75 x 15cm
Volume: 270L
Gewicht: 16.7 kg
Draaggewicht: 120 kg
Vin: 1 midden vin + zwaard vin

Champion-11

Kenmerken

• Het zeil is gemaakt van PVC met versterkte panelen van Dacron en X-ply.
• Een verstelbare giek bedekt met EVA foam voor meer grip en comfort
• De mast is een constructie van duurzaam composiet

Aqua Marina’s Champion Rig pakket gaat over eenvoud, duurzaamheid en prestaties. Het zeil is met zijn 3M² eenvoudig in gebruik, en zeer licht in gewicht. Gemaakt van Dacron en X-Ply, deze combinatie zorgt voor een sterk UV bestendig zeil dat goed bestand is tegen klapperen.
Het pakket bestaat uit een 3 delen composieten mast, een verstelbare ”clamp-on” giek, vaste mast verlenging, mast voet en een handige masttas.