Q Watersports

Welkom in de wereld van Q Watersports!

Q Watersports staat voor decennia van ervaring op watersportgebied. Opgericht vanuit hobby en passie is Q Watersports in de loop der jaren uitgegroeid tot importeur van een groot assortiment watersportproducten. Van kano tot kleding, van boards tot boten!

Wij zijn exclusief importeur voor de Benelux en Duitsland van de Z-Ray SUP boards. Z-Ray staat voor een hoogwaardige lijn van opblaasbare peddelboards SUP (stand-up paddling). De Z-Ray SUP boards zijn speciaal door en voor Q Watersports samen met de producent ontwikkeld op basis van hun jarenlange ervaring met SUP’s. Hierdoor is een kwalitatief hoogwaardig product ontstaan tegen een zeer concurrerende prijs.

De Z-Ray SUP boards zijn vervaardigd van duurzaam dubbellaags PVC met een sandwich binnenzijde van drop stitch materiaal. Daarnaast zijn alle boards 15 centimeter dik, hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met een kwaliteitsventiel en een zacht anti-slip dek. Alle boards worden standaard geleverd met een hoge kwaliteit aluminium paddle en een luxe draagtas. Optioneel kunt u de SUP uitbreiden met een kayak zitting. Zo wordt deze multifunctioneel en geschikt voor de hele familie!

Overtuig uzelf bij 1 van onze dealers!

Het team van:

Q Watersports